Not signed in (Sign In)
  • CommentAuthorshiomont
  • CommentTimeSep 3rd 2019 edited
   
  Sillä välin Madness ei juurikaan kestänyt poikkeuksellisen Abloh-suunnitellun T-paidan lanseerausta ennen MCA-yleissopimusta.

  Nike Oxygen Push 1 MCA: n erityiset Off-White-ajat ovat ylimääräisiä, kun kyseessä on vapaaseen galleriaan liittyvä voitto. On mahdollista päästä erityiseen arvontaan seuraavassa. Lisäksi Virgil Ablohin Nike Oxygen Push 1: tä koskeva erityinen lähestyvä hehkuva sininen uusi julkaisu, joka koskee MCA Chicago -ohjelmaa, ei aio aloittaa noin kesän 10 alussa tilastoja esittelystä MCA Chicago, il. Sinun pitäisi liittyä Madnessiin ja myös SNKRSiin poikkeuksellisten US ALL fall -tietojen osalta, jotka koskevat sen kulkuaikoja, pidä nike-kengät ajan tasalla, jotta saat näkyviin paremman tarkistuksen.

  Kuka oli yksinkertaisesti kaikki yrittänyt ilmestyä noin pari erityistä OFF-WHITE kertaa Nike Oxygen Push 1 Alempi MCA tällainen kalenterikuukausi? Aluksi katsottiin tarjoavan Virgil Ablohin tilastoja nykyaikaisen taidemuseon muistomerkistä Chicagossa, il noin kesällä 10, että se on äskettäin julistettu lähestyvän OFF-WHITE kertaa Nike Oxygen Push 1 Lower värit eivät koskaan putoa toiminnon läpi.

  Erityisesti OFF-WHITE kertaa Nike Oxygen Push 1 Alempi MCA tulee yllään koko koulun hehkuva sininen taaksepäin korkeampi yhdessä Metal Gold Nike Swooshin taidekirjojen ympärillä. Valkoinen ainutlaatuinen tekstiviesti ympärillä tekijöitä, valkoiset nauhat, mikä tahansa punertava nollalinkki jokaiseen täydentävään Nike LD -vohvelin Sacai-kenkään Hehkuva sininen muovi AF1 vain peittää tyylin.

  Tänään on todettu, että OFF-WHITE kertaa Nike Oxygen Push 1 Lower MCA on USA: n yksinoikeus, joka on perustettu tapahtumaan noin Madnessin ja myös SNKRS https://www.topkenkakauppa.com/salomon-speedcross-pro-2-c-177_181.html ostaa Salomon Speedcross PRO 2 Kengät sisällä. Pidä viritettynä paljon enemmän korjauksia, jotka alkavat pinta-alalle.

  Nike pyytää ottamaan käyttöön elokuvan pari animaatiotaulua elokuvista, jotka koskevat heidän erityisen uusimman Oxygen Push 1 -tuotteen käyttöä. Tällainen tasokas koulu-yksinoikeus Nike Oxygen Push 1 Lower sisältää kirkkaan valkoisen värinän, joka on korkeampi vain täydentävässä muovissa. Tietyn käynnistyksen esittely on animaatioinformaatio tietyistä Swoosh-taide-logoista, kielistä, korkokengistä ja pohjallisesta.

  Erityisesti tuotettu Nike Oxygen Push 1 on planeetan debyytti 19Nike Waffle Racer -jalkineiden 82 sisällä, ja se on ollut myös ensimmäinen baseball-kenkä Nike Oxygen -tekniikan hyödyntämiseksi. Bruce Kilgoren luoma Nike lopetti luomisen 12 kuukautta myöhemmin. Erityinen tuotemerkki nimittäin varmasti korjaa keski-ilta Push 1: n sisällä vuonna 1986, joka on myyty suurissa, alemmissa ja myös keskellä johtavaa. Vuosikymmeniä on tullut aikaisemmin, ja myös Nike on jatkuvasti käynnissä keskellä ilmaa Push 1, jota kutsutaan myös erityiseksi AF1: ksi lukuisissa sävyissä, komponenteissa ja myös yhteistyössä joidenkin muiden tekijöiden kanssa. Vuonna 2007 Nike kuuli erityisen Loved-one'n syntymäpäivän Oxygen Push 1: n avulla käyttämällä massiivista strategiaa ja myös useita päästöjä.

  Nike Air Vapormax Flyknit 2 -kengät ovat nyt aiemmin huomanneet pienen määrän kesävalmiita laskuja, nyt Swoosh tulee jälleen yhdessä muutaman tuoreen oletukseen, joka koskee tiettyä kultti-suosikkia Oxygen Push 1 siluettia .